Kjøretøy
Referanse
Finn bildelene mine
Skiltnummer referanse
SØK
eller
Ved å velge min bil
Hjemkjøring eller
uthämtningsställe
Nye auto deler
med garanti.
Kvalifisert
kundeservice
Sikker betaling

Størst, enklest og rimeligst

Å kjøpe bildeler på nett har i våre dager blitt den aller enkleste og rimeligste måten å handle det du trenger til bilen på. Hos Mister-Auto finner du enkelt og greit fram til de bildelene du trenger.

Nettsiden ble opprettet i 2007, og er nå en av Europas største forhandlere av bildeler på nett. Utvalget er bredt og omfattende, enten om det gjelder klargjorte komponenter fra spesifikke bilprodusenter, eller det dreier seg om kvalitetsdeler til en brøkdel av kostnadsprisen. Mister-Auto tilbyr basisdeler som bremser,filtre, forstilling, fjæring, klutsj og eksteriør i tillegg til mer spesialiserte og avanserte bildeler. Selskapet legger mye prestisje i å levere raskt, med høy kvalitet og glimrende service.

Mer enn 300 000 bildeler

Blant merkene Mister-Auto tilbyr til uslåelige priser, finner vi ledende merker som Castrol, BOSCH, Valeo, KYB, Continental, Luk, Mann Filter, Delphi og mange flere. Disse produktene er fremstilt med tanke på både private kunder og forhandlere, totalt omfatter utvalget mer enn 300 000 bildeler og tilbehør fra over 90 merker. Du finner deler for mer enn 50 ulike bilmerker, for eksempel Audi, BMW, Peugeot, Citroen, Fiat, Ford, Mercedes-Benz med flere. Disse er bygget med presisjon og klare til å passe den spesifikke bilmodellen.

Nettsiden har en søkefunksjon som gjør det svært enkelt å finne det du trenger til din bil. Det er også veldig enkelt å bla gjennom produktutvalget for å finne det du leter etter. Når du har funnet den bildelen du trenger, er det ingen sak å finjustere søket etter bilmodell, motor eller drivstoff. Det er også mulig å skrive inn registreringsnummeret på kjøretøyet ditt, så vil nettsiden enkelt og raskt hjelpe deg å finne den delen du trenger.

Følger europeiske krav for kvalitet og sikkerhet

Alle varene som finnes hos Mister-Auto følger europeiske krav og standardene fra EU når det gjelder kvalitet og sikkerhet. Vi garanterer altså at alle produktene er sertifiserte, slik at alt du kjøper hos oss er trygt, til å stole på og bygget for å vare. Selv om kvaliteten er høy, er prisene uslåelig lave, fordi selskapet kjøper direkte fra leverandørene. Her kan du handle med så mye som 60% avslag på normal utsalgspris.

Når du har funnet det du er ute etter, er kjøpsprosessen enkel. Du handler på nett og de fleste kort er akseptert, i tillegg til bankoverføringer og tjenester som WorldPay. I ukedagene er også et kundestøtte-team tilgjengelig, i tilfelle du har spørsmål om produktene på nettsiden. Det er også mulig å gjøre bestillinger via telefonen.

Mister-Auto er sterkt anbefalt for enhver som ønsker å anskaffe bildeler på nett av høy kvalitet, til konkurransedyktige priser, med glimrende service. Du kan handle på nett 24 timer i dønget.

Hvorfor velge Mister Auto?
  • Stadig lavere priser
  • mer enn 300 000 originale artikler i katalog
  • En behjelpelig hotline
  • Garantert fornøyd kunde eller pengene tilbake innen 15 dager
Mister-Auto
Nye bildeler til lave priser
Lagerbeholdning av bildeler

De siste 5 årene har våre ansatte ytet daglig sitt beste for å tilby deg det mest optimale forholdet mellom kvalitet og pris.

Våre 300 000 artikler er godkjente og i samsvar med EUs krav for kvalitet og sikkerhet

Mister Auto utvikles stadig for å tilfredsstille sine millioner av kunder i Frankrike og over hele Europa.

Mister-Auto, er på lag med de som vedlikeholder sine egne biler.

for å vite mer