Reservedeler til bil på tilbud

Kjettinger

Finn de riktige kanalene for kjøretøyet ditt.
 
 

Våre snøkjetting merker

KONIG PEWAG BOLK POLAIRE MICHELIN
  • //no-static.cdn.mister-auto.com/img/no_NO/visuals/0/d_slide_chaines_5908_583865d287454.png

Sertifiseringer

TÜV

TÜV-sertifisering garanterer kontroll av produksjon, pålitelighet, kvalitet og sikkerhet.

NORM V5117

Önorm V5117 definerer kravene og testinstruksjonene for kjettinger som kan monteres på biler i kategori M1 (personbiler, bobiler, varebiler m/opptil 8 seter), N1 (biler opptil 3,5 t), O1 (tilhengere opptil 750 kg) og O2 (tilhengere på opptil 3,5 t). Tilbyr et minstemål av trekkraft hvis de brukes i samsvar med regelverket.

Nye biler

Flertallet av nyere biler er ikke egnet til bruk av kjettinger. Med tiden har størrelsen på våre dekk blitt større, og dette hindrer monteringen av de tradisjonelle snøkjettinger.

For å unngå dette problemet tilbyr Mister-Auto deg derfor Thule K-SLIM kjettingene som er enkle å montere på biler som ikke er egnet for bruk av snøkjettinger! Thules K-SLIM-kjettinger er kjent og hyllet av brukere og verdsatt for sin styrke.

Gjør bilen vinterklar

Den første snøen har begynt å falle, og det er derfor viktig å gjøre bilen klar for vinteren, for å unngå ubehagelige overraskelser. På Mister-Auto finner du et stort utvalg av kjettinger til den beste prisen! Enten du trenger høyytende kjettinger eller budsjettvennlige snøkjettinger, så har vi det du trenger!


KONIG

König snøkjettinger

Stopp for ingenting. Ikke la snøen komme i veien - og kjør trygt på snødekte veier. Königs innovative snekjeder er raske, intuitive og enkle å passe. König tilbyr det bredeste spekteret av snøkjeder for personbil med den beste kombinasjonen av brukervennlighet, pålitelighet og ytelse.

BOLK

Bölk snøkjettinger

Tar du sommetider på helg til fjellet og søker du snøkjettinger til rimelig pris. Så bør du velge snøkjettingene fra Bölk: Mister-Autos eget varemerke.

► Slik velger du de riktige snøkjettinger

Snøkjettingene er laget av metalledd som plasseres rundt dekkene. Deres rolle er å styrke veigrepet på glatt underlag Kjettingene festes på drivhjulene (foran på de fleste biler) eller på bakhjulene til bakhjulstrekk..

Du finner lett snøkjettinger til din bil, ved å velge relevant informasjon om dekk (høyde, bredde og dimensjoner)

Ønsker du ikke å investere i snøkjettinger, så er snøsokker et godt alternativ (også kalt sokker til dekk)! Snøsokker er den ideelle løsningen for kortere ture i flate områder med snø. Selvom de er paktiske for eksepsjonell bruk, så er deres levetid dog kun på ca. 20 km

Forholdsregler ved montering av snøkjettinger

1Før du montere dine snøkjettinger :

  • For sikkerhet og komfort, anbefales det at du prøver å montere dine kjettinger før avreise. For å gjøre dette må du placere din bil i et tørt og flatt område.
  • Oppbevar dem i bagasjerommet eller et annet lett tilgjengeligt sted.

3Når du har monteret dine snøkjettinger :

  • Stram dine kjettinger igen etter at du har kjørt et par kilometer.
  • Du bør ikke kjøre mer enn 50 km i timen, enda mindre i henhold til de enkelte utstyrs produsentens instruksjoner.
  • Unngå å kjøre på ikke-snødekte flater. Dersom dette ikke er mulig, unngå akselerasjon og hard oppbremsing

2I tilfelle du trenger kjettingene :

  • Parkere bilen bort fra fortauskanten (på motorveien: bruk ikke nødsportet, men stop i stedet på en rasteplass)
  • Utstyr deg med varme klær, hansker samt kluter. Hvis det er mørkt, utstyr deg også med en lommelykt.

4Etter å ha brukt snøkjettingene :

  • Forleng kjettingenes levetid ved å rense dem. De saltede veie bidrar til kjettingene slites ut raskere. Vask dem derfor i varmt vann og tørk dem godt før du setter dem tilbake i emballasjen.